Ette arvaa, kuinka vaikea tuohon oli keksiä P'llä alkava sana perjantain eteen.. Äidinkielestä läksynä oli etsiä Sanomalehdestä kiinnostava uutinen, ja kuinkas ollakaan, minä sellaisen Etelä-Suomen sanomista löysin. Muistaakseni 9. päivä syyskuuta ilmestynyt, mutta se ei olennaista ole. Uutisen otsikko on:
Mutta miksi kuu punastuu?
Jotakin mielenkiintoista koetan tästä poimia tähän: Kuun punastuminen ei professorin mukaan suinkaan ole vain elo-syyskuinen ilmiö.
- Ehkä sitä tulee tähän aikaan vuodesta enemmän katseltua. Periaatteessa laskevan tai nousen kuun pitäisikin olla punertava niin kuin auringonkin.
*
Kiinnostiko ? :D Nyt tiedän taas enemmän. Mun piti uutinen leikata keskeltä kahtia, ja otsikko erikseen, ja liimata otsikko ylös ja puoliskot vierekkäin että olisi vihonsivulle mahtunut. Ennenkuin vihon kiinni laitan, sen kuivumista pitäis odottaa.. Mä oon tässä Simstarinoita lueskellut, miettii tekisinkö omankin (Capdevilan LC-suvustani voisin tehdä, mutta kuvat salaperäisesti pois koneelta).
Nyhyy. Voi kerpele! Tein jo kaikki läksyt, niitä ei siis voi tehdä - jospa vaikka Simshiä pelailisin ja koettaisin rakentaa huippuihQun rikkaan talon, vaeeee? Tylsää. Moi, menen Simssiä pelaamaan... Kai.