mm. Kuumeessa olen, äidillä on joku meno, pikkusisko tarhassa ja isä nukkuu. Joudun siis olemaan periaatteessa kotona yksin kolmeen/puoli kolmeen, eli 8 tuntia / 7½ tuntia. Kurkkuun sattuu kun haukottelee tai nielaisee, päätä ja korvia VOI särkeä, nyt ei ole tuntiin särkenyt. Eilisen kouluruokailun jälkeen (eilen vielä koulussa olin) en ole saanut oikein mitään alas, muuta kuin vettä ja muutaman suklaapalan. Aamulla söin väkisillä lihapiirakan puolikkaan, etten nälkään ihan menehtyisi. ;)
Tässä ei kyllä kerrassaan MITÄÄN huvittavaa ole, kun on oksettava olo, ei jaksaisi muuta tehdä kun maata sängyssä, mutta olen aivan hikinen, ja oloni on aivan liian kauhea että voisin hetkeäkään maata sängyssä. Yöllä, heräsin 00:58 oksettavaan oloon (kännykästä kellonajan katsoin), laskeuduin parvisängystäni alas ja menin lukemaan.. Kello oli varmaan jotain 1:24 tai jotain kun sänkyyn palasin, ja nukuinkin kuuteen asti. Tulin sängystä alas, kävin suihkussa, hain sen lihapiirakan ja vettä. Paha vaan, unenpuutteen takia haukotuttaa eli kokoajan sattuu kurkkuun. Menen muualle nettiin nyt, saatan vielä tulla takaisin.

08:43
Mm. Tylsyydessäni etsin Hot Fashion- kaupasta kaikkea ihanaa (googleen hot fashion), tässä tulokset:
986711.jpg
Ihana mekko, voisin vaikka tilata itselle, mutta en saa tilata netistä.
Rakastan tuota kangasta ja kaikkea tässä puvussa.

986722.jpg
En tiedä, mikä tässä sai minut ottamaan tämän, kun en tämäntyyppisistä edes pidä. Jotain tässä vain oli.

986725.jpg
Tämä on väriltä aivan ihana, pelkkä musta olisi ollut tylsä, mutta tuossa kun on nuo ruskeat reunukset..<3

986732.jpg
Mm, tämä on myös söpö. Punainen laukku jossa on hauskoja yksityiskohtia, kuten tuo kissa-koriste ja tuo minitasku tuossa edessä. Tämä on niin ihana.


986737.jpg
Tää on niin huvittava :D En itse kehtaisi huivina käyttää.

986744.jpg
Tämä on ihana. Tuo väri, tuo pitsibolero <3