Löydösten paratiisi, kirpputori, täältä tullaan. Sain äitikultani taivuteltua minut sinne viemään, joten nyt armotonta lompakonvingutusta tiedossa. Tosin, äidin piikkiin *virn* Pitää näet säästää Finlandiatalon pukua varten.
No, nyt lähden pukemaan ja raapustan myöhemmin ostoksistain.

20:48
Selviytyjät alkaa kohta, mutta jotain  ehdin höpöttää teille, lämpimikseni. Kirppisreissun jälkeen ystäväni soitti, ja  menimmekin takaisin kirpputorille (-> Penkomaan ilmaisia), ja löysin siirtotarrajutun, sen nappasin ja sitten Heidi-kirjan. Vitsi tämä punainen helmikoru on ihana ! Vaikka muovia onkin, ei puuta o_O Ulkona oli ihan tosi ihana ilma. Myöhemmin , varmaankin kuudenkieppeillä kun uudestaan menin ulos, laitoin jo ihan toppatakin. Sellain sopivan joustava helmikoru. Aiettä rakastan. Pienempänä tein sydämen näin:
>3,  koska pidin siitä enemmän. Äiti repi pelihousujaan kun  yritti selittää, ettei se tarkoita mitään jos sen tekee  noin . En kyllä ymmärrä miksi. Mua naurattaa hirveesti ja väsyttää .  Hehehehe. Se naurava ja piereskelevä kissa tekisi näin väsyneenä terää, nauraisin varmaan unissanikin, ja näkisin painajaisia nauravasta ja piereskelevästä kissasta  8D  Surffailin tamagotchieuropessa, tekemisen puuttumisen vuoksi . Huoaah ..Väsyneenä  kirjotuksesta ei oikein ota tullakseen kunnollista, eli hejdå  på svenska kaikille lukijoille, öitä ja  yläkerran säänvaihtelijan siunausta.

Moi.